De spaardoelen zijn een makkelijke manier om je tiener bewust te leren sparen.

Een nieuwe spelconsole, AirPods of festivaltickets? Het kan allemaal! Je tiener kan via zijn of haar app een spaardoel instellen voor elke spaarwens, die een naam, een gezicht en een achtergrondkleur krijgt, en waar het te sparen bedrag wordt vastgelegd.

Vervolgens kan je tiener geld toevoegen aan het gewenste doel. In de instellingen van het doel, kan je tiener op elk gewenst moment kiezen om rechtstreeks geld over te maken van de uitgaven rekening.

Als ouder, kan je de spaardoelen vanuit je ouder app raadplegen via de "spaargeld" tab op de hoofdpagina.