Via je ouder app kun je de PIN-code van je tiener raadplegen.

Ga naar de hoofdpagina in de tab “uitgaven”. Vervolgens naar “kaart info” en klik door op “PIN-code raadplegen”. Om veiligheidsredenen, zul je je toegangscode nogmaals moeten ingeven.

Je tiener kan net zo gemakkelijk de PIN-code raadplegen via zijn of haar app.

Opgelet! Als je tiener zijn of haar PIN-code heeft gewijzigd, zal de nieuwe PIN-code die gekozen werd voorlopig niet in de app verschijnen. We werken echter aan een update van deze functie.