Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen zonder kosten. Je kunt dit doen via aangetekend schrijven of via de app.

In de ouder app, ga naar je persoonlijke pagina en klik door naar “abonnement”. Daar kies je voor “sluit een account” en selecteer je de rekening die je wilt afsluiten. Bevestig vervolgens de afsluiting.

Eenmaal uitgeschreven, zullen de resterende bedragen van je tiener worden overgemaakt naar de ouder rekening. De tienerrekening en portemonnee zullen permanent worden afgesloten.

Wanneer je meerdere tieners hebt, kun je nog steeds gebruik maken van RISE met hun account.

Heb je slechts één tiener? Dan dien je het restbedrag in je ouder rekening manueel over te maken naar je persoonlijke bankrekening. Eenmaal het saldo op nul, zal ook je account volledig en permanent worden afgesloten.