Je kunt je abonnement op elk moment opzeggen zonder kosten. Je kunt dit doen via aangetekend schrijven of via de app.

Via de ouder app

1. ,Ga naar je persoonlijke pagina.
  2. Scroll naar App instellingen.
  3. Klik door op Familie
  4. Selecteer Sluit een account af; kies vervolgens welk kind account je wenst af te sluiten

Eenmaal uitgeschreven, zullen de resterende bedragen van je tiener worden overgemaakt naar de ouder rekening. De tienerrekening en portemonnee zullen permanent worden afgesloten.

Wanneer je meerdere tieners hebt, kun je nog steeds gebruik maken van RISE met hun account.

Heb je slechts één tiener? Dan dien je het restbedrag in je ouder rekening manueel over te maken naar je persoonlijke bankrekening. Dit doe je op deze manier.

Eenmaal het saldo op nul, zal ook je account volledig en permanent worden afgesloten.